Metamorf masszázs

esztergom masszázs metamorf masszázs gyógymasszőr

A metamorf masszázs egy egyedülálló holisztikus kezelési forma, amely a test, az elme és a lélek egyensúlyának helyreállítására összpontosít.

Ez a technika különösen azoknak szól, akik belső változáson, átalakuláson mennek keresztül, vagy szeretnének személyes fejlődési folyamatukat elősegíteni. A metamorf technika alapja az a filozófia, hogy a prenatális időszak, azaz a fogantatástól a születésig tartó időszak hatással van az egyén életére és fejlődésére.

A metamorf masszázs során a gyógymasszőr a lábak, a kezek és a fej reflexpontjaira koncentrál, amelyek összekapcsolódnak a gerincoszloppal.

A kezelés nem igényel erős nyomást vagy intenzív masszázst, ehelyett, a terapeuta lágy, ritmikus mozdulatokat alkalmaz, amelyek nyugtató hatásúak, és segítik az öngyógyító folyamatok aktiválását. A metamorf masszázs segíthet feloldani a szorongást, javítja az általános közérzetet, és támogatja az érzelmi, fizikai és szellemi jólétet.

A kezelés különösen ajánlott azok számára, akik életük valamilyen átmeneti szakaszában vannak, legyen szó életmódbeli változásról, személyes krízisről vagy a személyes fejlődés útján való elindulásról.

A metamorf masszázs egy támogató és gyengéd módszer, amely segít az egyéneknek megtalálni a belső erőt és bátorságot az életükben bekövetkező változások megéléséhez és integrálásához.

Gyógymasszázs 60 perc/alkalom

15.000 Forint

Gyógymasszázs 30 perc/alkalom

10.000 Forint

Kapcsolat felvétel

Bármilyen általános vagy orvosi kérdéssel forduljon bizalommal recepciósunkhoz.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 7.00 - 20:00
(bejelentkezés alapján)
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Ismerjék meg munkatársainkat

Munkatársaink kivételesen képzettek és segítenek minden orvosi kérdésben.

Gőgös Gizella

Gyógymasszőr