Köpölyözés

A köpölyözésről bővebben:

A köpölyözés egy ősi gyógymód, amelyet szerte a világon használnak a hagyományos orvoslásban. Ez a technika vákuum segítségével hoz létre helyi szívást a bőrön, ami javítja a vérkeringést az adott területen. A köpölyözést különböző célból alkalmazzák, többek között az izomfájdalmak enyhítésére, a relaxáció elősegítésére, valamint az immunrendszer erősítésére.

A köpölyözési eljárás során a terapeuta speciális köpölyöket helyez a bőrre, amelyek lehetnek üveg-, szilikon-, vagy műanyagból készült eszközök. Ezeket az eszközöket előmelegítheti vagy egy kézi pumpa segítségével hozhatja létre bennük a vákuumot. Amikor a köpölyt a bőrhöz szorítják, a bőr és az alatta lévő szövetek kissé behúzódnak a köpölybe, ami fokozza a vérkeringést és serkenti a szövetek gyógyulási folyamatát.

A kezelés hatására a bőrön gyakran kerek, vörös vagy lilás foltok jelenhetnek meg, amelyek a vákuum hatására bekövetkező vérömlenyek. Ezek a foltok általában néhány nap alatt halványulnak, és nem okoznak tartós károsodást. A köpölyözés javíthatja az általános közérzetet, csökkentheti a stresszt, és elősegítheti a test természetes gyógyulási folyamatait.

Fontos megjegyezni, hogy a köpölyözés nem mindenki számára ajánlott. Terhesség, bőrbetegségek, súlyos betegségek, vagy bőrön lévő sebek esetén kerülni kell a kezelést. Mindig konzultáljon szakemberrel, mielőtt köpölyözési kezelést választana, hogy biztosítsa a módszer biztonságát és hatékonyságát az Ön számára.

Gyógymasszázs 60 perc/alkalom

15.000 Forint

Gyógymasszázs 30 perc/alkalom

10.000 Forint

Kapcsolat felvétel

Bármilyen általános vagy orvosi kérdéssel forduljon bizalommal recepciósunkhoz.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 7.00 - 20:00
(bejelentkezés alapján)
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Ismerjék meg munkatársainkat

Munkatársaink kivételesen képzettek és segítenek minden orvosi kérdésben.

Gőgös Gizella

Gyógymasszőr