Lumbális és thoracalis gerinc manuális kezelése

Lumbális és thoracalis gerinc manuális kezelési technikái gyógymasszázs

Lumbális és thoracalis gerinc manuális kezelési technikái

A passzív kimozgatás és a manuális kezelési technikák a lumbális és thoracalis gerincen rendkívül hatékony módszerek a fájdalom csökkentésére, a mozgástartomány javítására és az általános testi funkciók elősegítésére. Ezek a technikák kulcsfontosságúak a gyógymasszázs területén, különösen a gerincproblémákkal küzdő páciensek kezelésében.

Passzív Kimozgatás:

A passzív kimozgatás során a gyógymasszőr végzi az összes mozgatást, a páciens teljesen ellazult állapotban van. Ez a technika különösen hasznos a mozgásszervi rendszer, ízületek és izmok állapotának javítására. A lumbális (ágyéki) és thoracalis (háti) gerinc passzív kimozgatása során a terapeuta óvatosan mozgatja a gerincet különböző irányokba, ezzel javítva a mozgékonyságot, csökkentve a merevséget és elősegítve a fájdalom enyhülését.

Manuális Kezelési Technikák:

Ezek a technikák magukban foglalják az izmok nyújtását, az izomcsomók kezelését és a gerinc körüli lágy szövetek manipulációját. A manuális terápia célja a gerinc stabilizálása, a fájdalom csökkentése és a normális funkció helyreállítása. A lumbális gerinc manuális kezelése fokozhatja az alsó hát rugalmasságát és csökkentheti a derékfájást.

Gyógymasszázs 60 perc/alkalom

15.000 Forint

Gyógymasszázs 30 perc/alkalom

10.000 Forint

Kapcsolat felvétel

Bármilyen általános vagy orvosi kérdéssel forduljon bizalommal recepciósunkhoz.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 7.00 - 20:00
(bejelentkezés alapján)
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Ismerjék meg munkatársainkat

Munkatársaink kivételesen képzettek és segítenek minden orvosi kérdésben.

Gőgös Gizella

Gyógymasszőr