Relaxációs és sportmasszázs

A relaxációs és sportmasszázs két különböző típusú masszázs, amelyek különböző célokat szolgálnak, de mindkettő jelentősen hozzájárulhat a testi és lelki jólét javításához.

Relaxációs masszázs:

Ez a masszázsforma elsősorban a stressz és a feszültség oldására összpontosít. A lágy, simító mozdulatok segítenek ellazítani az izmokat, csökkentik a mentális stresszt, és elősegítik a mélyebb pihenést.. A cél a teljes testi és lelki nyugalom elérése, amely hozzájárul a jobb alváshoz és az általános életminőség javulásához.

Sportmasszázs:

Ez a típusú masszázs kifejezetten sportolók és aktívan mozgó emberek számára lett kifejlesztve, hogy segítse az izmok regenerálódását, javítsa a teljesítményt, és megelőzze a sérüléseket. A sportmasszázs technikái közé tartozik az izmok mélyreható átdolgozása, a nyújtás és a triggerpont-kezelés, amelyek segítenek az izmok ellazításában, javítják a vérkeringést és a szövetek oxigénellátását. Ezáltal a sportmasszázs elősegíti a gyorsabb regenerálódást és növeli az izmok rugalmasságát és mozgékonyságát.

Mindkét masszázsformának számos előnye van, beleértve az izmok fellazítását, a stressz feloldását, a vérkeringés és a szövetek oxigénellátásának javítását. Ezek a hatások hozzájárulnak az egészség általános javulásához, az energia szint növeléséhez és a sérülések kockázatának csökkentéséhez. A relaxációs és sportmasszázs rendszeres alkalmazása segíthet fenntartani a test és az elme egyensúlyát, elősegíti a hosszú távú jólétet és javítja az életminőséget.

Gyógymasszázs 60 perc/alkalom

15.000 Forint

Kapcsolat felvétel

Bármilyen általános vagy orvosi kérdéssel forduljon bizalommal recepciósunkhoz.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 7.00 - 20:00
(bejelentkezés alapján)
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Ismerjék meg munkatársainkat

Munkatársaink kivételesen képzettek és segítenek minden orvosi kérdésben.

Gőgös Gizella

Gyógymasszőr