MarkoMental - Pszichológiai konzultáció

Pszichológia esztergom mentális egészség markomplex

Pszichológus Esztergomban

„Egyszer egy kocsis nehéz rakománnyal a szekerén elakadá egy rendkívül rossz és sáros úton. A lovak minél inkább próbálták a szekeret húzni, a kocsi kerekei annál mélyebbre süllyedtek a sárban. Ezt látván a kocsis leugrott a bakról és az erős Herkuleshez kezdett imádkozni: Ó Te erős Herkules, segíts engem ki ebből a nehéz helyzetből. Herkules hangja megszólalt az éterből:Te, ember tedd oda a vállad és told erőből azt a szekeret. Segíts magadon és akkor az Isten is megsegít”. Ezópusz

Célunk: Lelki és szellemi fejlődés elősegítése, a test birtokbavétele és a fizikai teljesítőképesség fokozása. A Marko Mentál alapvető célkitűzése, hogy a hozzáforduló érdeklődőknek elsősorban iránymutatást nyújtson a mindennapok hatékonyabb és harmonikusabb működtetéséhez, a céljaik meghatározásához és azok megteremtéséhez.

Segítünk áttekinteni a személyes életvitelt, valamint feltárni az erőforrásokat és megtalálni a gördülékenységet megnehezítő hiedelem-és viselkedés fomákat, ugyanis ezek módosítása és felülírása, a meghatározott célok felé tett első lépés.

Galla Nikolett klinikai szakpszichológus jelölt

Bemutatkozás

Ha bármilyen okból kifolyólag nem áll módjában eljönni rendelőnkbe, úgy telefonos távkonzultációval is rendelkezésre állunk.

Pszichológiai konzultáció alkalmanként

17.000 Forint

Kapcsolat felvétel

Bármilyen általános vagy orvosi kérdéssel forduljon bizalommal recepciósunkhoz.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 7.00 - 20:00
(bejelentkezés alapján)
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Ismerjék meg munkatársainkat

Munkatársaink kivételesen képzettek és segítenek minden orvosi kérdésben.

Galla Nikolett

Klinikai szakpszichológus jelölt