Dr.Király Andrea

Belgyógyász szakorvos

belgyógyász szakorvos Dr.Király Andrea
Szakmai gyakorlatom során mindig nagy hangsúlyt fektettem a betegekkel való nyitott és őszinte kommunikációra, hiszen meggyőződésem, hogy az orvos-páciens kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom és tisztelet.

Ez a megközelítés segít abban, hogy a pácienseim nyugodtan megosszák velem aggodalmaikat és kérdéseiket, ami lehetővé teszi számomra, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtsak nekik az állapotukról és a kezelési lehetőségekről.
Mindig a legfrissebb orvosi irányelvek és kutatási eredmények alapján végzem a diagnosztizálást és a kezelést, biztosítva ezzel, hogy pácienseim a legmodernebb és leghatékonyabb ellátásban részesüljenek.

Az egészségmegőrzés és a prevenció fontosságát is hangsúlyozom, hiszen meggyőződésem, hogy a legtöbb esetben a megelőzés a legjobb gyógymód.
Értem, hogy az egészségügyi problémák és a kezelési folyamatok aggodalmat és bizonytalanságot válthatnak ki, ezért minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy pácienseim megértettnek és támogatottnak érezzék magukat.

Empátiával és türelemmel fordulok mindenki felé, és arra törekszem, hogy a lehető legjobb kezelést nyújtsam, miközben figyelembe veszem pácienseim egyéni szükségleteit és kívánságait.
Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és várom a lehetőséget, hogy segíthessek Önnek az egészségügyi céljainak elérésében.

Kapcsolat felvétel

Bármilyen általános vagy orvosi kérdéssel forduljon bizalommal recepciósunkhoz.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 7.00 - 20:00
(bejelentkezés alapján)
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva