Dr.Duka Ede

Ortopéd szakorvos

Dr.Duka Ede ortopéd szakorvos
Pályafutásom során különös hangsúlyt fektettem a traumatológia területére, ahol széleskörű ismereteket és tapasztalatot szereztem a különböző sérülések, ízületi problémák kezelésében. Ennek köszönhetően képes vagyok a legösszetettebb esetekben is hatékony megoldásokat kínálni.
Fontos számomra, hogy a kezeléseim során ne csak a tüneteket, hanem a probléma gyökerét is kezeljem. Ebből kifolyólag nagy hangsúlyt fektetek a prevenciós intézkedésekre, hiszen meggyőződésem, hogy számos ortopédiai probléma elkerülhető a megfelelő megelőző intézkedésekkel. Ezen túlmenően, a sportsérülések kezelésében szerzett különleges tapasztalatom lehetővé teszi, hogy a sportolókat a gyors és hatékony rehabilitáció útján visszavezessem kedvenc tevékenységük gyakorlásához.
Páciensközpontú megközelítésem során kiemelt figyelmet fordítok az egyéni szükségletekre és elvárásokra, hiszen minden egyén egyedi, és ennek megfelelően különböző kezelési tervre van szüksége. Empatikus hozzáállásommal igyekszem megteremteni a bizalom légkörét, hogy pácienseim nyugodtan és biztonságban érezzék magukat a kezelés alatt.
Törekszem arra, hogy minden kérdésre érthető és kimerítő választ adjak, valamint, hogy a kezelési folyamat minden lépését alaposan megmagyarázzam.

Kapcsolat felvétel

Bármilyen általános vagy orvosi kérdéssel forduljon bizalommal recepciósunkhoz.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 7.00 - 20:00
(bejelentkezés alapján)
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva